2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Dupla ezüstérem a Brno-i autós gyorsasági versenyen

Dupla ezüstérem a Brno-i autós gyorsasági versenyen

Nagy Beni beszámolója a Brno-i autóverseny után.

Erre a versenyre szinte teljesen sikerült versenykész állapotba hozni a kocsit, kijavítottuk a kisebb elektronikai hibákat.

A szerdai indulás előtt több órás szimulátorozással készültem Benyó Mátéval, hiszen ezen a pályán még én nem versenyeztem.
A csütörtöki nap Forrai Gábor segédletével edzettem a pályán a Suzukimmal. Gyakoroltuk az íven autózást, a szünetekben átbeszéltük a kanyarkombinációk megoldását. Ezen a napon ötször fél órán keresztül tudtuk begyakorolni a pályát.
Pénteken csak egy félórás szabadedzésünk volt.
A szombati napon volt egy időmérőnk, ahol egy gyors kör alatt meg tudtam futni, a harmadik rajtpozícióhoz megfelelő időt. Viszont a rajt után sajnos visszaestem több pozíciót, de a későbbiekben sikerült feljönnöm a hatodik helyre. Ez az eredmény a junior kategória második helyére volt elég.
A vasárnapi nap, fordított rajtsorrend miatt a harmadik helyről rajtolhattam a Suzuki Swift 1.6 Sport versenyautóval. Ez a harmadik rajtkocka a külső ívet jelentette számomra, ami nem annyira előnyös a rajtnál, így nem tudtam jó rajtot venni.
A verseny végére a hetedik helyet tudtam megtartani, ami szintén elég volt a Junior kategória második helyére.

Összességében nagyon élveztem a versenyeket, óriási köszönet azoknak, akik segítettek ebben!

Nagyon várjuk a Hungaroringi versenyt, ahová szeretettel várunk minden kedves kilátogató szurkolót.
– Hajósi Miklós –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek