2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • DK: Hosszabbítsa meg a kormány a hitelmoratóriumot!

DK: Hosszabbítsa meg a kormány a hitelmoratóriumot!

Januártól módosulnak a vírus miatt bevezetett hitelmoratóriumi szabályok. Ez azt jelenti, hogy a jövedelem nélkül maradt banki adósok jelentős részének – magánszemélyeknek, cégeknek egyaránt – folytatni kell az adósság törlesztését. Az új rendelet szerint legfeljebb a jövő év közepéig kérhetnek – megfelelő indoklással – további halasztást. Utána már fizetni kell, különben elindul a behajtás és az árverezés.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány által okozott gazdasági válság olyan sok embert sújt és hozott lehetetlen helyzetbe, hogy százezreknek van szüksége további segítségre. Azt javasoljuk, hogy mindaddig, amíg a veszélyhelyzet tart, és amíg az emberek nem találnak munkát, amíg a cégek nem tudnak talpra állni, hosszabbítsák meg a moratóriumot! Senki ne veszítse el a fedelet a feje fölül és ne váljon földönfutóvá a vírus és a gazdasági válság szorításában!
Varju László
A Parlament Költségvetési Bizottságának elnöke, a DK alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum