2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Bajnokság után, bajnokságok, Eb-k előtt

A Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) úszói szisztematikusan végrehajtják a szezonra eltervezett programjukat. Bajnokságon vettek részt, bajnokságokra, és Európa-bajnokságokra készülnek.

A napokban, Hódmezővásárhelyen megrendezett ifjúsági országos bajnokságon Vécsei Réka 200 m mellen ezüstöt, 50 m mellen bronzot érdemelt ki, de emellett további három döntős helyezést is elért.
–    Az ifjúsági ob-t beépítettük Réka korosztályos Európa-bajnokságra kidolgozott felkészülésébe – tudtuk meg sajgó Lászlótól, az MVSI vezetőedzőjétől. – Rápihenés, formába hozás nélkül több számban indult. 100 m mellen 4., 50 m gyorson és 200 m vegyesen 8. lett. Az Eb-csapattagsága nem volt veszélyben, hiszen már régen teljesítette a kiküldetési A-szintet. Július első hetében tehát ő is képviselheti hazánkat az ifjúsági Eb-n, melynek Helsinki ad otthont. Másik élversenyzőnk, Sztankovics Anna a hétvégén Franciaországban, Mare Nostrum elnevezésű versenysorozat Canet városában megrendezendő 1. állomásán áll rajtkőre. A 24 tagú magyar delegáció tagja edzője, Szollár Gergő is. Anna célja, hogy elsősorban 200 m mellen, de akár 100, vagy 50 m mellen megússza az augusztusi felnőtt Eb kvalifikációs A-szintjét, melyre jó esélye van.  Június 10-23. között saját csoportommal, 13 versenyzővel nyugodt, festői környezetben Telkibányán edzőtáborozunk. A vizes tréningeket a gönci uszodában tartjuk. Vécsei Réka számára ez kiváló lehetőség lesz az Eb-felkészülés folytatására, finomítására. A többiek a korosztályos országos bajnokságokra tudnak majd itt remekül felkészülni. Nyugodt, festői környezetben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…