2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Ankét a stadionban

Hagyományteremtő jelleggel ezúttal a Diósgyőri Stadionban tartjuk szokásos szezonnyitó szurkolói ankétunkat, amely közvetlenül az FC Olimpia Satu Mare elleni mérkőzés után kezdődik majd a Napos oldal előtt, a rekortánon.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Diósgyőrben játssza a bajnokság főpróbájának is tekinthető, utolsó nyári felkészülési mérkőzését a csapat a román másodosztályban szereplő FC Olimpia Satu Mare ellen.

A találkozót a szurkolók ingyenesen, a Napos oldalról, valamint az X,Y és Z szektorokból tekinthetik meg. A kapukat a mérkőzés előtt egy órával, azaz 17 órakor nyitjuk ki.

A DVTK őszi mérkőzéseire szóló bérletek megvásárolhatók majd a Diósgyőri Stadionnál található Ajándékboltban is, hiszen egész napos nyitva tartással várjuk szurkolóinkat.
Rendhagyó ankét

A felkészülési mérkőzés lefújása után a Napos oldal előtt felállított színpadon felsorakoznak majd a DVTK játékosai, ekkor mutatjuk be az új igazolásokat, itt lesz Bekő Balázs és stábja, valamint Pásztor Ervin, a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. ügyvezetője is, aki az új Diósgyőri Stadion építésével kapcsolatban ad tájékoztatást.

A kérdéseket szurkolóink ezúttal nem a helyszínen, hanem e-mailben tehetik fel a szurkolo@dvtk.eu címre küldve, amelyekből a legjobbakat Hollóssy András válogatja ki, és tolmácsolja majd az érintettek felé.

A kérdéseket követően drukkereink a rekortánon kötetlen formában beszélgethetnek a játékosokkal és a szakmai stábbal is. Lehetőség lesz természetesen dedikálásra és közös fotók készítésére is.

Diósgyőri VTK – FC Olimpia Satu Mare: 2015. július 11, 18:00
Szezonnyitó szurkolói ankét: 2015. július 11., 20:00

Az ankét tervezett időtartama: 1 óra

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum