2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Alyssia Brewer visszatér

Visszatér az Aluinvent DVTK csapatához Alissya Brewer. A 190 cm magas erőcsatár pénteken este érkezik Miskolcra és egy tüzetesebb orvosi vizsgálat után a következő napokban csatlakozik társaihoz.


Alyssia Brewer visszatér

Alyssia Brewer 2015-ben a lengyel bajnokságból érkezett Diósgyőrbe. Amerikai légiósunk a 2015/16-os szezon során kupagyőzelemhez és sokáig emlékezetes nagyszerű európai meneteléshez segítette a Diósgyőrt. Vezéregyénisége volt az akkori csapatnak, azonban a rájátszás során a negyeddöntő szekszárdi mérkőzésén olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy a folytatásban már nem számíthatott rá a szakmai stáb.

Névjegy

Név: Alyssia Brewer
Születési hely: Tulsa (USA)
Születési idő: 1990. július 02
Magasság: 190 cm
Poszt: center

– Alyssia személyében egy tapasztalt játékos tér vissza Miskolcra – mondta el Štefan Svitek, az Aluinvent DVTK vezetőedzője. – Úgy tudom, hogy a szurkolóink egyik kedvenc játékosa volt, ismeri a várost, a csarnokot, a körülményeket. Pénteken éjszaka érkezik Miskolcra, hétfőn délelőtt fog először velünk edzeni. Bízom benne, hogy miután megismeri a játékunkat és a csapattársakat, akkor néhány héten belül újra a csapat húzóembere lesz.

– Nagy izgalommal jövök vissza Miskolcra, alig várom, hogy ismét felhúzhassam a 32-es mezt! – üzente Amerikából Alyssia Brewer. – Az elmúlt időben igyekeztem teljesen felépülni a sérülésemből, egyénileg képezni magam, és a családommal több időt tölteni. Az a célom, hogy a csapattal minél több meccset nyerjünk és mindenki ellen versenyképesek legyünk a bajnokságban.

Amennyiben Štefan Svitek is úgy dönt, akkor a szurkolók leghamarabb jövő szombaton este fél hattól láthatják újra a pályán Alyssia Brewert, az Aluinvent DVTK a ZTE NKK ellen ekkor játszik legközelebb hazai pályán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum