2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

A végeredmény elfogadható!

Juhász Csabi beszámolója a 19. Szilveszter Rallye után, ahol három nap alatt, egy tesztet és hat gyorsot teljesített navigátorával, és a csapatával.
Juhász Csaba – Juhász Zsolt
Mitsubishi EVO X. – Juhász-Média Kft.
19. Szilveszter Rallye – 2017.12.27-29.

December 27-29-én rendezték a 19. Szilveszter Rallye-t, amelyet izgalommal vártunk. Ez volt az első aszfaltos versenyünk a Mitsubishi EVO X-el, összességében pedig a második futamunk az autóval.  
Hogy ne legyen egyszerű a feladat, arról az égiek gondoskodtak, az első gyorsaságin szakadt az eső. Mivel semmilyen tapasztalatunk nem volt az autóval ilyen körülmények között, ezért az első szakasz volt az éles teszt.
Ez meg is látszott az eredményen, mert sikerült kétszer is meglátogatnom a kavicságyat. Sok időt vesztettünk mire visszajöttünk a pályára. Próbáltunk elsőre egy erős tempót autózni, de ilyenkor benne van a hibázás lehetősége.
A szervizeben állítottunk az autón, közben a pálya is száradt, ezért sikerült a második gyorsaságin egy jó időt autózni.  
Másnap reggel egy kis hóesés fogadott minket, de nem maradt meg aszfalton, csak nedvessé, csúszóssá vált az út. Nagyon élveztük, az első napi beállításokkal jól működött az autó. Egyre gyorsabbak és magabiztosabbak lettünk, próbáltuk feszegetni az autó határait. A végeredmény elfogadható, főleg, hogy nem tudjuk, hogy ki milyen szűkítővel és üzemanyaggal ment.
Legközelebb január 13-án Kiskunlacházán tesztelünk, próbáljuk még jobban megismerni az autó beállításait és határait.
Köszönjük Partnereink segítségét!

– Hajósi Miklós –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lángi Attila – Schmidt Ádám, BMW E86 Z4 M  Nehézkesen indult, de végül problémamentesen fejeződött be a Székesfehérvár-Veszprém Rally Lángi Attila …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum