2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A Salgótarjánt is legyőzte a MEAFC

Harmadik edzőmérkőzésén, kedden este, hazai környezetben, a még formálódó Salgótarján együttesét győzte le a MEAFC férfi kosárlabda csapata.

Az NB I /B Piros- és Zöld-csoportos képviselőinek csatája jól indult a vendéglátók számára, akik már az első negyedben tudatosították a nógrádiakban, hogy nem szeretnék vesztesen elhagyni a pályát. A folytatásban a még nem teljes kerettel játszó Salgótarján nem tudta megszorítani az egyre harcosabb MEAFC-ot, így a találkozó végére jelentős miskolci sikert mutatott az eredményjelző.
A két gárda pénteken, Salgótarjánban folytatja az edzőmérkőzések sorát.  A „visszavágó” 16.45 órakor kezdődik a nógrádi megyeszékhelyen.

MEAFC- Salgótarján 123-68 (31-13, 32-17, 27-16, 33-22)
Miskolc, Egyetemi körcsarnok, 100 néző
Vezette: Dr. Mészáros Balázs, Vaszi Ádám

MEAFC: Tóth B. (14/3), Szanyi (4), Szepesi (20/3), Homoki (8), Béres (2). Csere: Kopasz (18/12), Takács D.  (14/3), Lippai (14), Tóth V. (9), Takács Zs. (8), Orliczki B. (6), Brugós (3/3), Klaisz (3), Orliczki Márton. Vezetőedző: Drahos Gábor

Salgótarján: Dániel (13), Zábó (2), Kovács M. (12), Nárai (6), Piukovics B. (14). Csere: Kovács D.(9), Póczos (3), Piukovics P. (9). Vezetőedző: Ughy Albert

Drahos Gábor (MEAFC): – A reggeli edzéssel a lábakban most talán előny volt a késői kezdés. A végeredményért megdolgoztunk, ám az csalóka, hiszen ellenfelünknek ez még messze nem a végleges bajnoki kerete. Ettől függetlenül sok jó és lelkes mozgást alkalmaztak ma a mieink, melyek a nagy sebességre való törekedés mellett idővel az előnyünkre válhatnak majd. Minden játékosom megtette a magáét a csapatért és – az esti időpont ellenére ismét szép számban kilátogató – miskolci nézőinkért.

Ughy Albert (Salgótarján): – Nagyon az út elején vagyunk még, több sérültünk és hiányzónk is volt. Fizikális értelemben hasznos volt nekünk ez a meccs, de ez a maximum, amit ki tudok emelni. Talán korai is volt ez a mai edzőmeccs, de mindenből lehet tanulni és kell is. Nagyon sok volt az egyéni hiba, amit a Miskolc rendre kihasznált. Gratulálok nekik és sok sikert kívánok a bajnokságban!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek