2021. 10. 20. szerda

Vendel
1 EUR 362 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A Galileo Fitness a Generali Aréna kondicionáló termében

A Galileo Fitness a Generali Aréna kondicionáló termében

A teljes test vibráció (TTV)

A módszer az orosz űrkutatásból indult. Az űrhajósok rehabilitációjában használták először a TTV-t, majd az orosz sportolóknál. Kezdetben túl magas frekvenciákat és csak a függőleges vibrációt alkalmazták, így az eredmény csak mérsékelt volt.

Német tudósok fejlesztették ki 1995-ben a billegő platós TTV-s rendszert és világ szabadalommal levédték, így csak a Galileokban alkalmazzák ezt a rendszert.

Számos független tudományos munka és tanulmány igazolja a billegő plató jóval magasabb hatékonyságát, sőt a mozgás koordinációra, az egyensúly fokozására értelemszerűen csak ennek van hatása.

Felhasználási területek:
általános fizikai állapot és edzettségi hiányosság a lábfejek, lábak és a hát mindenfajta izomelégtelensége a hát izmainak feszültségével járó, valamint a csigolyák közti porckorongokhoz kapcsolódó ortopédiai rendellenességek tartós mozgásképtelenséghez kapcsolódó gyengeség cukorbetegség következtében fellépő gyengeség sérülések, műtétek nyomán kialakult gyengeség egyensúlyzavarok „esési-szindróma” és az időskorhoz kapcsolódó multi-funkcionális helyváltoztatási vagy járás közbeni rendellenességek stressz inkoncinencia hátproblémák osteoporozis/ osteopenia izomerő fokozását célzó edzés az izmokon belüli és az izmok közötti koordináció javítására sebészeti beavatkozásokat követő rehabilitációra neurológiai és motoros elégtelenségek rehabilitációja.
A Generali Aréna kondicionáló termében mindezt kedvező áron kipróbálható, alkalmazható. (10 perc 600Ft )

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum