2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A dinamikus fejlődés jegyében – átalakult és megerősödött a Kazincbarcikai Ördögök SE elnöksége

A dinamikus fejlődés jegyében – átalakult és megerősödött a Kazincbarcikai Ördögök SE elnöksége

A 2017-es esztendő egyértelműen a fejlődés jegyében telt el az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő egyesületnél, mely jelenleg három szakosztállyal dolgozik. Szatmári Gergő ügyvezető korábbi interjújában már felvázolta a jövő terveit; részletesen szólt arról, hogy melyik szakosztálynál milyen fejlesztési terveik vannak.

Ebből egyértelműen kiderült, hogy a klubnál tevékenykedők egy olyan dinamikusan felívelő pályára kívánják állítani az Ördögöket, mely mögé egy komoly stratégiai terv és lelkes szakemberek kellenek. Így a klub átalakította és a célokhoz igazította vezetését, hogy mind humán oldalról, mint sportszakmai tekintetben ütősek legyenek. Az elnök továbbra is Bozsik György, az ügyvezető pedig Szatmári Gergő lesz, akik garantálják a biztos hátteret, a kiegyensúlyozott és stabil működést. Molnár Gábor személyében alelnöknek egy olyan fiatal, agilis, a térségből és a városból indult profi labdarúgót választottak, aki elsősorban példaképe lehet a jövő sportolóinak. Az új elnökségben a sportszakmai igazgató Viszlai István lett, aki óriási tapasztalattal bír a diák-, tömeg-és versenysport területén. A jelenleg futó és új projektek megfelelő gondozásában Fábián Zoltán titkár munkája elengedhetetlen, mint ahogy a klub marketing és kommunikációs tevékenysége egy új elnökségi tag, Göndör Judit feladatköre lesz. Az egyesület amellett, hogy hamarosan elindítja egyedülálló, a helyi sportegyesületek és oktatási intézmények által egyöntetűen támogatott sportprogramját, egy új szakágat is bevezet, így Demeter Zsuzsa, futsal női szakágvezetőként lett az elnökség tagja. A férfi szakágért és az utánpótlásért továbbra is Badalik Szabolcs felel. Bodnár László neve is ismerősen cseng sportberkekben, a 46-szoros magyar válogatott labdarúgó a felnőtt futsal csapat tagja és tapasztalataival, valamint kapcsolatrendszerével segíti a jövőben a Kazincbarcikai Ördögök Sportegyesület munkáját.
A klub mellett továbbra is teljes mellszélességgel dolgozik a Common Fountain Kulturális-, Sport- és Oktató Nonprofit Kft., hiszen a következő évek infrastrukturális és egyéb fejlesztései komoly háttérmunkát, átgondolt döntéseket és stabil hátteret igényelnek.

A Kazincbarcika Ördögök SE elnöksége
Elnök:         Bozsik György
Ügyvezető:         Szatmári Gergő

Elnökségi tagok:
Molnár Gábor, alelnök
Fábián Zoltán, titkár
Viszlai István, sportszakmai igazgató
Badalik Szabolcs, férfi és utánpótlás szakágvezető
Demeter Zsuzsa, női szakágvezető
Bodnár László
Göndör Judit, marketing- és kommunikációs vezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek