2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • „24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 13-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Egy mezőkövesdi férfi egy boltból kísérelt meg különféle árucikkeket fizetés nélkül kivinni, de tetten érték. Egy rudabányai férfival szemben rongálás, míg egy rakacaszendi lakossal szemben garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök.

Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy szlovák állampolgárral szemben útiokmánnyal elkövetett szabálysértés miatt indított eljárást. A 22 éves fiatalembert Sátoraljaújhely belterületén igazoltatták a rendőrjárőrök 2013. május 13-án 23 óra 20 perckor. A férfi semmilyen személyazonosításra alkalmas, illetve Magyarországon való jogszerű tartózkodást igazoló okmánnyal nem rendelkezett. A rendőrség a szlovák állampolgárral szemben helyszíni bírságot szabott ki.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei a Bogács-Noszvaj közötti útszakaszon igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő egri férfit. Az ellenőrzés során a rendőrök alkoholtesztet alkalmaztak, mely kimutatta, hogy az autós úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A férfit a járőrök előállították a Mezőkövesd Rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét pedig a helyszínen bevonták.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…