2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Slágertéma: „Kilincsem rángatta ordítva…”

Slágertéma: „Kilincsem rángatta ordítva…”

Mintegy hat órán keresztül próbálta egy kisbolt bejárati ajtaját, illetve kilincsét feszegetni, az a hernádvécsei fiú, akit a rendőrök azonosítottak, majd elfogtak.

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 15 éves fiatalkorú fiúval szemben. A gyanúsított 2021. december 21-én 18 óra körül egy hernádvécsei kisbolt hátsó bejáratát megpróbálta feltörni, de mintegy hat órás kísérlete sem járt eredménnyel. A helyi fiatalember nem tudott bejutni a boltba, az ajtó a vascsővel való feszegetésnek is ellenállt.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút. A gyanúsított kihallgatásán elismerte tettét, amit azzal magyarázott, hogy elfogyott cigarettáját akarta pótolni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a megfelelő biztonságtechnikai eszközök használata védelmet nyújt a betörők ellen!

Slágertéma: A Biztonság mindenkié (lehet):

Több ponton záródó biztonsági ajtókkal!
Biztonsági lakattal.
Távfelügyelettel.
Kamerával vagy kamerarendszerekkel.
Ha az ajtókat bezárják! Kulccsal!
Ha az ablakokat is bezárják!
Satöbbi: „kilincsem rángatta ordítva jól csinálta csak fordítva”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek