2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Rendőrkézen: Ittas állapotban, jogosítvány nélkül okozott balesetet

Rendőrkézen: Ittas állapotban, jogosítvány nélkül okozott balesetet

Két parkoló autót is összetört egy férfi Ózdon, aki ittasan vezetett. Engedély nélküli vezetés miatt pedig őrizetbe is vették.

Ózdról, az Árpád vezér utcáról 2021. szeptember 29-én 15 óra körül anyagi káros közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy 32 éves helyi férfi autójával egy parkoló autónak ütközött, majd tolatni szeretett volna, azonban a mögötte parkoló autónak is nekiment. A férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett és ittasan is vezetett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indított és őrizetbe vette a sofőr, az ittas járművezetés kapcsán pedig büntetőeljárást kezdeményeztek a szakemberek.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy aki ittasan, vagy bármilyen bódító hatású szer befolyása alatt gépjárművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal. Itt most is csak a szerencsén múlt, hogy személyi sérülés nem történt. Ne a szerencsén múljon!!!

…hogy mindenki hazaérjen!…

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek