2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Pumped Gabo ikonikus nadrágja és Fluor sapkája is vitrinbe került

Pumped Gabo ikonikus nadrágja és Fluor sapkája is vitrinbe került

11 híresség mesél a szeretett használt tárgyairól

 

 

 

 

 

 

 

Július 16-ig láthatók különleges, Budapest-szerte elhelyezett vitrines citylightok, amelyekben hazai hírességek szeretett használt tárgyai találhatók egy-egy személyes történettel kiegészítve. A Jófogás kampányának kiindulópontját egy saját felmérés adta, miszerint többet érhetnek azok a tárgyak, amelyek mögött érdekes, személyes sztori van. Továbbvételükkel így nemcsak az élettartamukat hosszabbíthatjuk meg, hanem történetükben is újabb fejezetet nyithatunk és bekapcsolódhatunk a körforgásba.
„Ez a nadrág, amivel minden elkezdődött – Az első saját készítésű sapka a sikerem szimbóluma – Ezzel forgattam első slágerdalom klipjét – Ez a fülhallgató is hozzájárult ahhoz, hogy a legnagyobb bulikban zenélhessek – Szeretett napszemüvegemmel mindig rózsaszínben láttam a világot – Sok sérüléstől óvott meg ez a kesztyű – A családi szakácskönyvben nemcsak finom ételek lapulnak, hanem nagymamám kézírásával a személyes megjegyzései, és így emléke is.”
A fentiekben magyar hírességek személyes történeteiből szemezgettünk, amikkel július 16-ig összesen 11 budapesti helyszínen lehet közelebbről is megismerkedni. A vitrines citylightokban, frekventált busz- és villamosmegállókban található tárgyak messziről egyszerű használt alkalmatosságoknak tűnhetnek, közelebbről viszont a múltjuk is feltárul előttünk.
„Sokszínű csapatot állítottunk össze, akik izgalmas, sok esetben sosem hallott történeteket, vagy épp egy vadonatúj verset osztottak meg velünk és a közönséggel. Sokak által követett zenész, író, költő, extrémsportoló, divattervező, gasztronómiai és közéleti személyiség is boldogan csatlakozott a kezdeményezésünkhöz. Bízunk benne, hogy ennek segítségével minél többen kezdenek értékként tekinteni a használt tárgyakra és bekapcsolódnak a körforgásba” – mondta Takács Borbála, a Jófogás marketingigazgatója.
Az egyes citylightok az alábbi hírességekhez és budapesti lokációkhoz tartoznak. A tárgyak és a történetek megtekintéséért mindenképpen érdemes ellátogatni a vitrinekhez, vagy hamarosan a Jófogás és a résztvevők Facebook és Instagram-oldalait is böngészni.
● ANDRO – Erzsébet tér (115-ös busz megállója)
● DRAGOMÁN GYÖRGY – Szent Gellért tér (7-es busz megállója)
● FLUOR TOMI – Széll Kálmán tér (39-es busz megállója)
● KEMPF ZOZO – Árpád híd (34-es busz megállója, Göncz Árpád városközpont)
● MAUTNER ZSÓFI – Clark Ádám tér (109-es busz megállója)
● MOLNÁR NINI – Kálvin tér (9-es busz megállója)
● PUMPED GABO – Király utca (4-6-os villamosok megállója)
● STEINER KRISTÓF – Móricz Zsigmond körtér (6-os villamos megállója)
● SZABYEST – Harminckettesek tere (4-6-os villamosok megállója)
● TÓTH KRISZTINA – Deák tér (9-es busz megállója, Óbuda felé)
● VARRÓ DANI – Wesselényi utca (4-6-os villamosok megállója)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek