2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Változik a H6-os HÉV közlekedési rendje november 9-10-én

Módosított menetrend szerint jár a H6-os HÉV 2019. november 9-én, szombaton és 10-én, vasárnap a vonalon jelenleg is zajló karbantartási munkákhoz kapcsolódóan. A hétvégén a Közvágóhíd és Ráckeve között 60 percenként induló HÉV-szerelvények mellett a Millenniumtelep és a Közvágóhíd között autóbuszok is közlekednek. A térségben közlekedő számos VOLÁNBUSZ járatra a HÉV-bérletek is érvényesek. A karbantartási munkák miatt november 8-án, pénteken 22 órától 11-én, hétfőn hajnalig lezárják a forgalom elől a Soroksár, Hősök terénél található közúti HÉV-átjárót, ezért változik a 966-os busz útvonala.

 

A hétvégén a vonatokra Pesterzsébet felső és Dunaharaszti külső között a Ráckeve irányú peronnál lehet felszállni. A Közvágóhíd és a Millenniumtelep között H6-os jelzéssel autóbusz is közlekedik a HÉV-vel párhuzamos vonalon. A buszjáratra a Közvágóhídnál a 179-es busz HÉV-végállomás melletti megállójában, a Kvassay Jenő úton, ezt követően pedig a 66-os, illetve a 135-ös busz megállóhelyein lehet felszállni rá.

 

November 9-én és 10-én a VOLÁNBUSZ által üzemeltetett vonalakon Budapest-bérlet mellé váltott Millenniumtelep kezdő- vagy végpontú HÉV-bérletekkel

  • a 38-as és a 238-as vonal Budapest közigazgatási határán kívül eső szakaszain,
  • a 655-ös és a 660-as vonalon Dunaharaszti, végállomás (HÉV-állomás) és Budapest, Népliget autóbuszpályaudvar között,
  • a 673-as vonalon Tököl, HÉV-állomás és Budapest, Vermes Miklós utca között, valamint
  • a 674-es és a 676-os vonalon Szigethalom, autóbusz-állomás és Budapest, Vermes Miklós utca között is lehet utazni.

A Soroksár, Hősök terénél található közúti HÉV-átjáró lezárása miatt a 966-os autóbusz november 8-ról 9-re, péntekről szombatra, 9-ről 10-re, szombatról vasárnapra, valamint  10-ről 11-re, vasárnapról hétfőre virradóra a Határ út felé módosított útvonalon közlekedik: nem érinti a Soroksár, Hősök tere, az Erzsébet utca és a Tárcsás utca megállóhelyet. Az éjszakai járatra a 66-os buszjárat Soroksár, Hősök tere (HÉV-megállóhely melletti) és 166-os busz Tárcsás utca (Pestszentimre irányú) megállójában lehet felszállni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek