2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Túrórudival várják az idei Bringás reggelin a kerékpárosokat

Bringás reggelin vendégeli meg a kerékpárral munkába, vagy iskolába indulókat a Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Budapesti Közlekedési Központ 2020. szeptember 9-én, szerdán reggel 7:00 és 9:00 között Budapesten a Városháza Parkban, a MOL Bubi gyűjtőállomás mellett. A Magyar Kerékpárosklub akciója különleges hangsúlyt kap a koronavírus-járvány második hulláma idején.

 

Túrórudival várják a kerékpárosokat szerdán reggel a MOL Bubi 6. születésnapja alkalmából. A Klub aktivistái és partnerei Budapest 19 kerületében, országosan mintegy 40 helyszínen várják reggelivel a bringázókat. A járványhelyzetre tekintettel kézfertőtlenítővel is készülünk a helyszínen, kollégáink pedig kesztyűben és maszkban várják a Városháza Parkban, a MOL Bubi gyűjtőállomás mellett a MOL Bubi vagy saját bringával érkezőket. A helyszínek folyamatosan frissülő listája megtalálható a Kerékpárosklub honlapján.

 

A Bringázz a munkába! kampányban az elmúlt évek során több tízezer ember ült nyeregbe, azonban a kampány 2020-as fordulóját átírta az új típusú koronavírus-járvány. A kampány eredeti célja –, hogy minél többen pattanjanak nyeregbe, kipróbálják és megszeressék a kerékpáros közlekedést – továbbra is él, ráadásul a koronavírus és a dugók elkerülésére egyszerre hasznos a gyors, olcsó és egészséges közlekedési mód, amelyet jó volna, ha minél többen kipróbálnának hétköznap is.

 

A járvány megfékezésére bevezetett esetleges kijárási korlátozások és más, hasonló jellegű intézkedések miatt a kampány mottója is módosult, 2020 üzenete az INKÁBB BRINGÁZZ!

 

Az rendhagyó kampányról  https://bringazzamunkaba.hu/ oldalon olvasható bővebb információ.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum