2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Pótlóbusz jár a Kőrösi Csoma Sándor úton a 3-as és a 28A villamos helyett október 19-én

Pótlóbusz jár a Kőrösi Csoma Sándor úton a 3-as és a 28A villamos helyett október 19-én

A Mexikói út felől csak az Örs vezér teréig, a Gubacsi út felől pedig csak Kőbánya alsó vasútállomásig jár a 3-as villamos, a 28A pedig rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között közlekedik 2019. október 19-én, szombaton, mert a Kőrösi Csoma Sándor úton a pályafelújítás óta keletkezett hibák garanciális javítását végzik. A villamosok által nem érintett szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás, valamint Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között pótlóbuszok járnak. A gépjárművel közlekedőknek forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a Kőrösi Csoma Sándor út és a Bihari utca egy-egy szakaszán.

Október 19-én, szombaton:

a 3-as villamos két szakaszra osztva, a Mexikói út felől az Örs vezér teréig, a Gubacsi út / Határ út felől pedig Kőbánya alsó vasútállomásig közlekedik. A kimaradó szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás között 3-as jelzéssel pótlóbusszal lehet utazni.

a 28A villamos rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között jár. Az Új köztemető és Kőbánya alsó vasútállomás között pótlóbusz jár 28A jelzéssel.

Továbbá  a 95-ös autóbusz Puskás Ferenc Stadion irányú Kápolna utca megállóját 80 méterrel hátrébb helyezik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum