2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Pótlóbusz jár a H8-as HÉV helyett Kerepes és Gödöllő között az október 5-6-i hétvégén

Pótlóbusz jár a H8-as HÉV helyett Kerepes és Gödöllő között az október 5-6-i hétvégén

A H8-as HÉV rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Kerepes között jár a 2019. október 5-6-i hétvégén, mert a vonalon pályakarbantartást végeznek. Kerepes és Gödöllő között pótlóbusszal lehet utazni: a H8 jelzésű autóbusz Kerepes és Gödöllő között – Szentjakab kivételével – minden HÉV megállóhelyhez tartozó buszmegállóhelyet érint; a H8E autóbusz szintén Kerepes és Gödöllő között jár, de Szilasligetre és Mogyoródra nem tér be; Szentjakab pedig a H8SZ jelzésű, igényvezérelt pótlóbusszal közelíthető meg Mogyoródról.

 Rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Kerepes között jár a H8-as HÉV október 5-én, szombaton és 6-án, vasárnap, mert Kerepes és Gödöllő között pályafelújítás lesz. A kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni, az alábbiak szerint:

–          H8-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik Gödöllő és Kerepes között. Ez a pótlóbusz Szentjakab kivételével minden HÉV-megállóhely közelében megáll a 992-es éjszakai buszjárat útvonalát követve; Gödöllő, Erzsébet parknál pedig a Táncsis Mihály úton, a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél lehet felszállni rá.

–          H8E jelzéssel gyorsjárati pótlóbusz közlekedik Gödöllő és Kerepes között: ez a pótlóbusz nem tér be Szilasligetre és Mogyoródra, továbbá Szentjakab megállóhelyet szintén nem érinti. A pótlóbuszra a 992-es busz Kerepes, Szilasligeti elágazás megállójában, majd a Táncsis Mihály úton, a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél, ezt követően pedig a 992-es busz gödöllői megállóiban lehet felszállni.

–          Szentjakab megállóhely a H8SZ jelzésű pótlóbusszal érhető el, amely Mogyoród és Szentjakab között, igényvezért, Telebusz-rendszerben közlekedik, azaz csak akkor indul el, ha erre az utasok részéről igény jelentkezik. Az utazási szándékot a +3620-459-9458-as telefonszámon lehet jelezni, legkésőbb az indulási időpont előtt 30 perccel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum