2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Figyelem! Megváltozik a közlekedési rend a gödöllői vasútállomásnál!

Az ideiglenes szintbeli vasúti átjáró útépítési munkái az előzetes terv szerint 2018. július 6-án befejeződnek, megtörténik átadása az autósok részére. Ezzel együtt új forgalmi rend kerül kialakításra, ami várhatóan a felüljáró elkészültéig marad érvényben.
Az Állomás utca az Állomás tértől a vasúti átjáróig teljes szélességében lezárásra kerül, ezzel egy időben a vasút területén kialakított párhuzamos út és az ideiglenes szintbeli vasúti átjáró ad kapcsolatot a Premontrei úton keresztül a Köztársaság úttal.Ez a terelőút kétirányú forgalmú lesz, a vasúti keresztezésben fél- és fénysorompóval védett átjáróval.
A Fürdő utca a Légszesz utcától, valamint a Sík Sándor utca zsákutca lesz.
A Dalmady utca Állomás úti vége lezárásra kerül. A Csipke utcából az egyirányúsítás megfordításával a Dalmady utcán keresztül lehet kihajtani az Isaszegi út felé.
A változás a buszközlekedést annyiban érinti, hogy a HÉV végállomásnál kialakított HÉV pótló buszok megállójából visszakerül a megálló az eredeti helyére, az állomással szembeni parkolóhoz. Az Isaszegi úton megépített buszmegállók továbbra is megmaradnak.
Ebben a vasútépítési ütemben történik meg a felüljáró és támfalak építése, valamint elvégzik a területen és környezetében szükséges közműkiváltásokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…