2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Értékes nyereményekkel jutalmazta az évesbérlet-vásárlókat a Budapesti Közlekedési Központ

Értékes nyereményekkel jutalmazta az évesbérlet-vásárlókat a Budapesti Közlekedési Központ

A Budapesti Közlekedési Központ negyedik alkalommal hirdette meg az éves bérletek népszerűsítését célzó játékát. Az éves bérletek megvásárlásával, a rendszeresen BKK-val utazók akár 11 ezer forintot is spórolhattak, hiszen így olcsóbban jutottak hozzá a bérletükhöz, a legszerencsésebbeket pedig értékes nyereményekkel jutalmazták.

 

A játékban az vehetett részt, aki 2019. december 2. és 2020. február 11. között a BKK Ügyfélközpontok egyikében éves Budapest-bérletet vásárolt, majd regisztrált a bkk.hu/evesberlet oldalon. A játékra összesen 4063-an regisztráltak, amely az eddigi legnagyobb számú részvételt jelenti. A március 10-i díjátadó ünnepségen a BKK vezérigazgatója adta át a nyereményeket.

 

Dr. Varga Ivett elmondta: „Éves bérletből évente megközelítően 40.000-t értékesít a BKK, több mint 4 milliárd forint értékben.” A vezérigazgató hozzátette: „Társaságunk működésének egyik alappillérét jelentik azon kedves utasaink, akik az éves bérlet megvásárlásával egész évre bizalmat szavaznak nekünk és elkötelezik magukat a közösségi közlekedés használata mellett. Reméljük, hogy a jövőben egyre több éves bérlettel rendelkező ügyféllel számolhatunk.”

 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 10 db 50 alkalmas csoportos, komplex bérletet ajánlott fel a Csillaghegyi Árpádforrás Fürdőbe, a fődíj pedig az OTP Travel által felajánlott 8 napos, kétszemélyes utazás félpanziós ellátással Rodoszra.

 

Köszönjük, hogy velünk játszottak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek