2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Csütörtökön ülésezik a gödöllői grémium

Gödöllő város képviselő-testülete október 18-án 8 órakor tartja ülését. Napirenden van 24 előterjesztés, amelyről tárgyalnia kell a képviselőknek. Lássuk többek között milyen témákról kell dönteniük:
Beszámolót hallgatnak meg  a Gödöllői Rendőrkapitányság személyi állományában történt változásokról.
Dr. Gémesi György polgármester javaslatot tesz múzeumi műtárgyak kölcsönzésére, azután a 7. számú háziorvosi körzetre vonatkozó feladat-ellátási szerződés megkötésére majd az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek bérletére vonatkozó egyes szabályokról elnevezésű rendelet elfogadására,
a Gödöllő város helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének módosítására kiemelt kormányzati beruházás (vasútfejlesztés) megvalósítása érdekében, a Gyepmesteri Telep működéséről szóló önkormányzati rendelet megalkotására, felhatalmazás adására a VÜSZI Nonprofit Kft. részére a 2018. évben kezdődő beszerzési eljárások megindítására, döntés a fedezet biztosításáról. Több ingatlan eladása és bérbeadása is előterjesztésre kerül.
Vécsey László országgyűlési képviselő is részt vesz a közgyűlésen, és előterjesztésében  a közlekedésépítési és szervezési beruházások tervezése és ütemezése Gödöllő Város Önkormányzatának tulajdonában álló közterületein és útjain, a város belső és időszaki csúcsforgalmi terhelésének ésszerű elosztása és csökkentése, a parkolási gondok enyhítése, összességében Gödöllő lakossága életminőségének városi kompetenciába tartozó eszközökkel történő javítása érdekében szól.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum