2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Az oktatásról tartanak ellenzéki politikusok fórumot Budakeszin

Az oktatásról, annak helyzetéről és a kívánatos irányról tartanak fórumot a Pest megyei 2-es számú országgyűlési választókerület ellenzéki politikusai március 30-án, 14 órakor Budakeszin. A rendezvény fő szervezője és házigazdája Szél Bernadett független országgyűlési képviselő.


Pest megye 2-es számú országgyűlési választókerületének ellenzéke szeretettel várja azokat, akik fontosnak tartják megvitatni, hogy mit nyújt a jelenlegi oktatási rendszer az országnak. Arról is fognak beszélgetni, miért lenne fontos Magyarországnak a sokak számára elérhető kiváló oktatást elsőrendű célnak tekinteni. Szó lesz arról is, hogy mit veszít az ország az oktatás központosításával, a tanárok és diákok túlterhelésével, a kiváló egyetemek és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) ellehetetlenítésével! Végül arra is keresik majd a meghívottak a válaszokat, hogyan kellene ezt jól csinálni: a diákok, a tanárok, a szülők és az egész ország érdekében.

A beszélgetés résztvevői:Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-lista vezetője, Kanász-Nagy Máté, az LMP ifjúsági szakszóvivője, Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője, Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő, Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese és Brenner Koloman, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.
A beszélgetés moderátora: Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, a szervezésben Hegyesi Beáta és Szemző Áron segítenek.

A rendezvény március 30-án, szombaton: 14 – 16 óráig, Budakeszin, a Fő utca 141 szám alatti Prosit Bar Café-ban lesz. A részvétel díjmentes!

Kertész Z István/kép: Szél Bernadett fb. oldala.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek