2023. 03. 27. hétfő

Hajnalka
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

A téli munkaszünetben visszaadják a forgalomnak a Szentendrei utat

Szentendrei út csillaghegyi részén zajló felújítást a téli időszakra felfüggesztik. A munkák tavaszi újrakezdéséig visszaadják a kétirányú forgalomnak a most egyirányúsított útszakaszt, és újra menetrend szerinti útvonalán jár a 134-es, valamint a 923-as busz is.

 Várhatóan 2020 tavaszán folytatódhat a III. kerületi Szentendrei út Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti szakaszának rekonstrukciója, mert a téli időjárásban nincs lehetőség az útépítési munkák végzésére. A Mátyás király úttól a HÉV-pálya kereszteződéséig elkészült az aszfaltburkolat felújítása a kötőréteg felhordásáig, a záróréteget tavasszal fektetik majd le. A HÉV-kereszteződés és a Pünkösdfürdő utca között elkészült a teljes aszfaltburkolat.

 

A Szentendrei út felújításában december 21-től téli munkaszünet lesz, az útszakaszt ideiglenesen visszaadják a kétirányú forgalomnak, ennek köszönhetően a munka tavaszi folytatásáig újra menetrend szerinti, eredeti útvonalán jár a 134-es és a 923-as autóbusz. 1075 méteres hosszon újítják fel a Szentendrei utat, továbbá az Ürömi út Szentendrei útba torkolló 50 méteres szakaszát és az itt elhelyezkedő orvosi rendelő előtti teret. A rekonstrukciós munkákra az útburkolat elhasználódása miatt volt szükség. A felújítás a környék biztonságos közlekedését, fejlesztését szolgálja.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek