2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Önkéntes erdei munkán a Joyson dolgozói

A miskolci Joyson Safety Systems Hungary Kft. Quality osztáyának munkatársai részt vettek az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Erdészeti Igazgatósága által kezelt erdőterületek megtisztításában.

Az autóipari biztonsági berendezések gyártásával foglalkozó cég kereste meg az erdőgazdaságot azzal, hogy dolgozóik szeretnének önkéntes munkát végezni a megyeszékhely környéki erdőkben. Pénteken a Miskolctapolca környéki erdőben két nagy illegális hulladéklerakót számoltak fel, illetve az erdei- és turistautak mentén gyűjtötték össze a szemetet. Munkájukat a szokatlanul meleg időjárás nehezítette, de ennek ellenére lelkesen dolgozott mindenki. A délután folyamán több mint egy konténernyi hulladékot szedtek össze, az elszállításról az erdészet gondoskodott. A Joyson Safety Systems Hungary Kft. kezdeményezése példamutató, ugyanis jól szemlélteti, hogy saját eszközeivel mindenki hozzájárulhat a környezet rendben tartásához, illetve megtisztításához.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bódi Margó és Guszti Egyiptomban töltötték két hét szabadságukat. A sztárpár utazása nem sokkal az indulás előtt is kérdéses volt, a nehezen összejött…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum