2022. 12. 1. csütörtök

Elza
1 EUR 408 HUF
1 GBP 472 HUF

Nyílt nap a rendőrségen

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra látogattak a helyi Kincsem Napközi fiataljai.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon tölthettek el egy izgalmas napot 2022. május 18-án a helyi Kincsem Napközi intézményének ellátását igénybe vevő fiatalok. A kapitányság munkatársait a program megszervezésében a gondozottak társadalmi integrációja, és az esélyegyenlőség vezérelte. Mindezek mellett az egyenruhások számára fontos feladat egy bizalmi viszony kialakítása is azért, hogy ha szükséges az érintettek merjenek segítséget kérni a rendőröktől.

A rendezvényen a bűn- és balesetmegelőzési szakembereken kívül a Hajdúsági Vakvezető és Segítőkutya Képzésért Alapítvány munkatársai, valamint két kutyájuk is részt vett. Az egyik kutyás terapeuta Kertész Ágota volt, a másik pedig a férje Kertész Balázs r. törzsőrmester, aki a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrvezetője, és szabadidejében szintén kutyás segítőként dolgozik.

A nap folyamán a fiatalok beülhettek az egyik járőrautóba, különböző rendőrségi eszközöket tekinthettek meg, illetve nagy sikere volt többek között az ujjlenyomat-vételnek is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Újabb fejlesztés a Zsarnai piacon
A Zsarnai piac 2020-ban elkezdett fejlesztési projektje egy újabb állomásához érkezett. Letelepítésre került három darab sorompó és a működtetésükhöz …

További cikkek