2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Nyílt nap a rendőrségen

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra látogattak a helyi Kincsem Napközi fiataljai.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon tölthettek el egy izgalmas napot 2022. május 18-án a helyi Kincsem Napközi intézményének ellátását igénybe vevő fiatalok. A kapitányság munkatársait a program megszervezésében a gondozottak társadalmi integrációja, és az esélyegyenlőség vezérelte. Mindezek mellett az egyenruhások számára fontos feladat egy bizalmi viszony kialakítása is azért, hogy ha szükséges az érintettek merjenek segítséget kérni a rendőröktől.

A rendezvényen a bűn- és balesetmegelőzési szakembereken kívül a Hajdúsági Vakvezető és Segítőkutya Képzésért Alapítvány munkatársai, valamint két kutyájuk is részt vett. Az egyik kutyás terapeuta Kertész Ágota volt, a másik pedig a férje Kertész Balázs r. törzsőrmester, aki a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrvezetője, és szabadidejében szintén kutyás segítőként dolgozik.

A nap folyamán a fiatalok beülhettek az egyik járőrautóba, különböző rendőrségi eszközöket tekinthettek meg, illetve nagy sikere volt többek között az ujjlenyomat-vételnek is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum