2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Megmenekült a fiatal férfi, mert nem mentek el mellette szótlanul

Megmenekült a fiatal férfi, mert nem mentek el mellette szótlanul

Az odafigyelés mentette meg voltaképpen annak a mezőkövesdi fiatalembernek az életét, akit lakossági jelzés alapján a rendőrök vittek haza a hajnali órákban, ezzel megmentve őt a kihűléstől.

Bejelentés érkezett 2022. december 17-én hajnali négy óra előtt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Mezőkövesden, az Egri úton egy hiányos öltözetű, zavartnak tűnő fiatalember az út szélén integet az arra haladó járműveknek. A bejelentést követően a rendőrök a férfit, annak hiányos öltözete miatt, a kihűlést megelőzve a járőrautóba ültették. Az időközben beszerzett információk alapján a 18 éves fiatalembert már kereste a családja, és nem sokkal korábban bejelentést tettek a 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számon is. Miután az információk összeértek, a férfit a rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazaszállították aggódó családjához.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…