2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lilu: „Különbség van a támogató kritika és az öncélú gonoszkodás között”

Lilu: „Különbség van a támogató kritika és az öncélú gonoszkodás között”

Mindene a bőrápolás, a közösségi felületeit pedig tudatosan arra is használja, hogy másokat emeljen fel és hangot, láthatóságot adjon nekik: Lilu vallja, hogy a reflektorfénnyel nagy felelősség is jár. Erről a felelőségvállalásról és az idő múlásáról is őszintén mesélt az egyik női magazinnak.

Lilu YouTube-sorozatában nagyon sokféle lány megfordult az utóbbi években, sokféle történetet hallhattak a nézők. „Nem volt olyan vendégem, akinek ne lett volna egy mondata arról, hogy bántották a külseje miatt. Az, hogy van, aki a természetességet szereti, imádja az ősz haját vagy a ráncait, teljesen egyéni. Van, aki nem tud elviselni egy ősz hajszálat sem, és amint meglát egyet, rohan a fodrászhoz, de olyan is, akinek gyönyörűen áll, és a harmincas éveiben már hagyja, hogy lenőjön az ősz haja. Akármit látunk, soha nem tudjuk, hogy a másik mit érez, mit lát a tükörben. Hogy éppen egy durva válságon megy keresztül és nem reálisan látja magát, mert egyszerűen a lelke nincs rendben. Nekem ettől még nincs jogom megítélni, szemétkedni, kommentelni” – fejti ki Lilu a GLAMOUR magazinnak adott interjújában.

„Nagyon fontos, hogy tudjuk, mi a különbség a támogató kritika és az öncélú gonoszkodás között, mindig csak arra válaszoljunk, amit kérdeztek. Lehet viszont támogatni. Nagyon szeretem és sokra tartom azt, ha valaki érdek nélkül egyszerűen csak leír valamilyen kedves dolgot” – folytatja Lilu, hozzátéve, ha szépnek látunk valakit, akkor fontos leírni és támogatni egymást. „Mondjuk is ki a dicséretet, ne csak gondoljuk! Abba energiát fektetni, hogy elvegyünk valakitől valamit, nem szabad. A szemétkedésbe energiát fektetni, meg abba, hogy leírjam, hogy itt béna a hajad meg ronda a ruhád, nem szabad. Én a szépet nézem és keresem.”

A női magazinnak arról is őszintén beszélt, hogyan viszonyul az idő múlásához. Mint mondja, húszévesen arra gondolt, hogy negyvenévesen már nem lesz értelme élni, arról már nem is érdemes beszélni, teljesen felesleges. „Aztán harmincöt évesen arra gondoltam, hogy na jó, nem is olyan rossz, negyvenévesen pedig arra, hogy Jennifer Lopez is elmúlt már ötven és elég jól néz ki. Jane Fonda 82 éves és bármikor cserélnék vele. Heidi Klum, Gwen Stefani, kik ezek az űrlények? És nyilván csomó mindent csinálnak magukkal. Én minden podcastot, bőrgyógyászt meghallgatok, mindenki elmondja, hogy a kozmetika nagyon jó, hámlasztanak, szálaznak, csinálják a Morpheus kezelést, használják a botoxot. Ami viszont biztos, hogy otthon mindegyikük nagyon komoly bőrápolási rutint tart, mert ez mindennek az alapja. Az egészen biztos, hogy JLo nem fekszik le sminkben, de még az ablakhoz sem megy közel fényvédő nélkül” – sorolja Lilu, aki idén a GLAMOUR Women of the Year Az év vállalkozója díjára is esélyes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…