2023. 01. 31. kedd

Marcella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Kábítószer-kereskedelem és birtoklás a megalapozott gyanú

Lezárt ügyek: Kábítószer-kereskedelem és birtoklás a megalapozott gyanú

A rendőrség befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amit négy miskolci, és egy radostyáni kábítószerkereskedővel, illetve egy drog-fogyasztóval szemben folytatott.

A Miskolci Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt miskolci férfival szemben. A gyanúsítottak 2020 novemberét megelőzően Miskolcon és környékén kábítószert értékesítettek.

A Miskolci Rendőrkapitányság továbbá befejezte annak az ügyeknek a vizsgálatát is, amelyet egy helyi kábítószer-fogyasztóval szemben folytatott. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020 júniusában kábítószert vásárolt és fogyasztott. Az elkövető vallomásában beismerte, hogy a kábítószert saját részre vásárolta meg, majd fogyasztott el.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyekben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, és az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek