2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 356 HUF
1 GBP 427 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Kábítószer-kereskedelem és birtoklás a megalapozott gyanú

Lezárt ügyek: Kábítószer-kereskedelem és birtoklás a megalapozott gyanú

A rendőrség befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amit négy miskolci, és egy radostyáni kábítószerkereskedővel, illetve egy drog-fogyasztóval szemben folytatott.

A Miskolci Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt miskolci férfival szemben. A gyanúsítottak 2020 novemberét megelőzően Miskolcon és környékén kábítószert értékesítettek.

A Miskolci Rendőrkapitányság továbbá befejezte annak az ügyeknek a vizsgálatát is, amelyet egy helyi kábítószer-fogyasztóval szemben folytatott. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020 júniusában kábítószert vásárolt és fogyasztott. Az elkövető vallomásában beismerte, hogy a kábítószert saját részre vásárolta meg, majd fogyasztott el.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyekben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, és az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Divat lett a kulacs!
A folyadékpótlás fontosságát talán már nem kell senkinek sem magyarázni, mindenki tudja, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel a kie…
Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum