2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 356 HUF
1 GBP 427 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Kábítószer kereskedelem és birtoklás a gyanú

Lezárt ügyek: Kábítószer kereskedelem és birtoklás a gyanú

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy kábítószer kereskedővel, és egyben fogyasztóval szemben folytatott.

Kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 34 éves helyi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2021. augusztus 9-ét megelőzően kábítószert termesztett, vásárolt, fogyasztott, illetve ismerőseinek a megtermelt kábítószerből anyagi ellenszolgáltatás nélkül adott át. Az elkövető vallomásában a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Divat lett a kulacs!
A folyadékpótlás fontosságát talán már nem kell senkinek sem magyarázni, mindenki tudja, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel a kie…
Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum