2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Gitta kifosztotta partnerét

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kifosztott egy férfit Miskolcon.

A Miskolci Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 40 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított 2021. augusztus 31-én a késő esti órákban az egyik miskolci italkimérésben megismerkedett egy férfival. A Gittaként bemutatkozó nő alkalmi ismerősének többek között elmondta, hogy nincs hol aludnia. A férfi erre felajánlotta, hogy nála elszállásolhat. A lakásban tovább folytatott italozást követően a házigazda elaludt. A nő ezt kihasználta és átkutatta a férfi lakását, ahonnan több mint egymillió forintot, és egy mobiltelefont vitt el.

A bejelentést követően a rendőrök 2021. szeptember elsején azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságon kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum