2023. 03. 27. hétfő

Hajnalka
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Kocsikat vittek el, rendőrnek adták ki magukat, kifosztottak

Kocsikat vittek el, rendőrnek adták ki magukat, kifosztottak

Három ózdi fiatalt hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként, akiket őrizetbe is vettek.

Jármű önkényes elvétele, kifosztás bűntett, lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 24 éves helyi férfival és fiatalkorú – 15 és 16 éves – társaival szemben.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalok 2021. december 30-án a reggeli órákban Bánrévéről egy autót elloptak, amivel egészen a fővárosig jutottak, ahol elfogták őket a rendőrök, majd gyanúsított kihallgatásukra is sor került.

Ezt követően 2022. január 12-én és január 13-án Ózdon két idős asszonynál is megjelentek, majd magukat rendőrnek adták ki. Az idős hölgyek azonban nem hittek a fiataloknak, és azt mondták nekik, ha nem távoznak rendőrt hívnak. Az egyik helyszínt el is hagyták, ám a másik háznál megvárták, míg az idős tulajdonos elaludt és ellopták autóját, amivel egy közeli árokba hajtottak. Egy harmadik ózdi ingatlan udvarán lévő melléképületből pedig különféle élelmiszereket loptak el.

A triót 2022. január 13-án a hajnali órákban az ózdi rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallhatták ki, majd őrizetbe vették őket, illetve kezdeményezték letartóztatásukat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek