2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Kinevezések a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságon

Kinevezések a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságon

A főkapitány-helyettesi és a két kapitányságvezetői kinevezésről szóló parancsokat Czinege László rendőr dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Balogh János r. dandártábornok 2023. január 1-jei hatállyal kinevezte Miskolczi István r. ezredest a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesnek, míg dr. Bakk Richárd r. alezredest a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének.

Czinege László rendőr dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány szintén 2023. január 1-jei hatállyal nevezte ki Nagy Gábor r. alezredest a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetőjének.

Czinege László r. dandártábornok – az ezidáig megbízással szolgálatot teljesítő vezetőknek – a kinevezési parancsokat ünnepi állománygyűlések keretében 2023. január 3-án adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek