2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Keleti Andrea: „Derűvel kell várni a 2023-at” – különleges fotókkal

Keleti Andrea: „Derűvel kell várni a 2023-at” – különleges fotókkal

Ha szilveszter, akkor tánc – vallja Keleti Andrea és Kandász Andi. A két híresség az év utolsó napján sem bízza a véletlenre a szettjét, idén A nagy Gatsby stílusában készülnek a Szilveszterre. A ’20-as, ’30-as évek csillogó szettjei remekül mutat mindkettőjükön, ez nem is csoda, hiszen bomba formában vannak. 

A két Andrea imádja a szilvesztert, amit mindig hatalmas táncmulatsággal ünnepelnek meg. A táncművész életébe pár éve egy újévi fogadalomnak köszönhetően hatalmas változás állt be.

„A karácsony a családé, a szilveszter viszont miden évben az a nap, amikor eleresztünk mindent, és belevetjük magunkat az éjszakába. Általában táncos mulatságba megyünk, amik mindig fergetegesre sikerülnek. Egyszer döntöttünk úgy Zolival, hogy otthon maradunk, és az majd milyen jó lesz. Hát, többszőr nem csináltunk ilyet” – kezdte nevetve Keleti Andrea. – „Az is egy újévi fogadalom volt, hogy lefogytam, és életem egyik legjobb döntésének bizonyult. 10 kilót adtam le a palesztin népgyógyászat kincseinek és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Ezek miatt jelentősen kisebb lett az étvágyam, kipucoltam a felgyülemlett zsírokat és koplalás nélkül fogytam le, az egész nem volt egy tortúra, ahogyan korábban mindig. Sőt végül Kandinak is tudtam segíteni, ő is az én módszeremmel fogyott 23 kilót” – magyarázta a táncművész.

Kandi azonban nem hisz a szilveszterkor, pezsgőmámorban tett fogadalmakban.

„Nem szoktam újévi kívánságlistát írni. A tervezésben hiszek, nem a hirtelen jött vágyakban. A szilvesztert viszont imádom. Mindig valamelyik barátunknál van a buli, régen ilyenkor béreltünk valahol egy házat, előfordult, hogy százan is összejöttünk. Idén körülbelül tizenhatan leszünk. Este nyolckor elkezdjük a táncot, és reggel ötig, amíg sofőrszolgálatot hívunk, addig jár a lábunk. Ez a Gatsby stílus nagyon közel áll a szívemhez, imádom az aranykort, aminek a hangulatát nagyon sok film is megörökíti” – mondta Kandi, aki azt is elárulta, mit kíván a következő évre. „Azt kívánom, hogy fogadjuk el a változást, és ha megérik rá az idő, akkor vágjunk bele valami újba.” – mondta.

Keleti Andi is hasonlóan gondolkodik. 

„Derűvel kell várni a 2023-at, ha rossz történik, akkor azt is próbáljuk meg átkeretezni, és keressük meg benne a jót” – tette hozzá a táncművész.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…