2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Záróvonalat átlépve előzött

Egy hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a sofőrt, aki a 351-es számú főúton, a tiltás ellenére átlépte a záróvonalat és megelőzött egy mezőgazdasági vontatót.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 9-én 9 óra 55 perckor észlelték, hogy a 351-es számú főút Hejőkürt, és Tiszaújváros közötti szakaszán egy gépjármű vezetője figyelmen kívül hagyta a záróvonalat. A férfi a tiltás ellenére megelőzte az előtte haladó mezőgazdasági vontatót, mely során a forgalomtól elzárt területre is ráhajtott.

A tetten ért sofőrt a járőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt egy hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek