2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Záróvonal

Két hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a férfit, aki átlépte a záróvonalat egy forgalmas, szerencsi közlekedési csomópontban.

Szerencsen, a Gyár útról kanyarodott a Nyár útra egy személygépkocsi 2019. január 28-án 15 óra 40 perckor, amelynek során a sofőr figyelmen kívül hagyta a jól láthatóan felfestett záróvonalat. A manővert rögzítette a közelben szolgálatot teljesítő rendőrautó fedélzeti kamerája. A szabálysértésen tetten ért sofőrt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra.

A hatóság – a még aznap meghozott – elsőfokú határozatában, a 25 éves sofőrt két hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum