2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Záróvonal

Két hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a férfit, aki átlépte a záróvonalat egy forgalmas, szerencsi közlekedési csomópontban.

Szerencsen, a Gyár útról kanyarodott a Nyár útra egy személygépkocsi 2019. január 28-án 15 óra 40 perckor, amelynek során a sofőr figyelmen kívül hagyta a jól láthatóan felfestett záróvonalat. A manővert rögzítette a közelben szolgálatot teljesítő rendőrautó fedélzeti kamerája. A szabálysértésen tetten ért sofőrt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra.

A hatóság – a még aznap meghozott – elsőfokú határozatában, a 25 éves sofőrt két hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum