2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Visszapillantókra vadásztak Miskolcon

Parkoló autók visszapillantó tükreit rugdosta le két férfi Miskolcon. A rendőrök lakossági segítséggel azonnal elfogták a garázdákat. A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást két miskolci férfival szemben. A nyomozás adatai alapján az elkövetők 2013. április 14-én az esti órákban az Avason több parkoló autó visszapillantó tükrét is lerúgták.

A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei, lakossági jelzés alapján azonnal elfogták a két férfit és előállították őket a kapitányságra.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett vétség eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a szemtanúk észlelték a történteket azonnal értesítették a hatóságot! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Borsod-Abaúj-Zemplén Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum