2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Villanyoszlopot is döntött az ittas sofőr

A rendőrök rendszerint kiszűrik a folyamatos közúti ellenőrzéseken az ittasan volán mögé ülő sofőröket. Az ellenőrzések eredményeként öt újabb sofőr állhat bíróság elé Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Közúti ellenőrzések során emelték ki a rendőrök a forgalomból azokat a járművezetőket, akik vezetésük megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak. A járőrök Sajóecsegen, Hernádkakon, Sajóhídvégen és Miskolcon vonták intézkedés alá a járművezetőket, akikkel szemben a hatóság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. Az egyik sofőr 2018. október 15-én Miskolcon, a Csaba vezér úton haladt, amikor felhajtott a járdára, majd egy villanyoszlopnak ütközve állt meg.

A nyomozások vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek