2023. 12. 11. hétfő

Árpád, Árpádina
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF

Vetítünk: Police-Movie

Csapó kettő, újra mozifilmek előtt mutatják majd be Miskolc után most Sátoraljaújhelyen és Ózdon azokat a rendőrségi kisfilmeket, amelyek a közlekedésbiztonság javítására irányulnak.
A figyelemnek négy évszakosnak kell lennie! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az életből ellesett, egész pontosan felvett közlekedési szituációkkal hívja fel a figyelmet, hogy a legjobb baleset-megelőzés a szabályok betartása.

A bizottság a rendőrautókba szerelt kamerák felvételeiből, hat olyan kisfilmet állított össze, amelyek megmutatják, hogy a tragédiát csak egy pillanat előz meg.

S, hogy mindez mindenki, így a moziba látogató nézők számára is bizonyossá váljon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elvitte a Police-Movie programot Ózdra és Sátoraljaújhelyre.
pm

A kisfilmeket a mozifilmeket felvezető reklámblokkokban láthatják majd a nézők. Ózdon, a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban, az Ózdi Városi Televízióban, míg Sátoraljaújhelyen a Latabár Moziban, illetve a város főterén elhelyezett óriás kivetítőn futnak majd a közlekedésbiztonságát szolgáló kisfilmek.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

NEM JÓ A KÓD
Egy miskolci sértett egy kanapévásárlás kapcsán több mint 400 ezer forint „biztosítási díjat” utalt el egy nem létező szállítócégnek. A Borsod-Abaúj-Z…
Családi tragédia
Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt. Halált okoz…
Őrizetben a késelő
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a parasznyai férfit, aki egy késsel oltotta ki a sógora életét. Emberölés bűntettének megalapozott gyanú…

További cikkek