2021. 11. 28. vasárnap

Stefánia
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF

Védelmi intézkedések a hulladékszolgáltatásban

A BMH Nonprofit Kft. a szolgáltatási területén az Ügyfelek és a munkavállalók, illetve hozzátartozóik egészségének és biztonságának megóvása érdekében, a 2021. március 4-én kihirdetett kormánydöntésekre, valamint a március 19-i hosszabbító bejelentés okán az alábbi döntéseket hozta:
A szolgáltatási területen 2021. március 28-ig a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás szünetel. Az erre az időszakra visszaigazolt lomtalanításokat az ingatlanhasználókkal egyeztetve későbbi időpontra helyezzük át.
A szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2021. március 28-ig zárva tartanak, a lakossági hulladék átvétele a hulladékudvarokban átmenetileg szünetel.
A személyes ügyfélszolgálati irodák 2021. március 28-ig zárva tartanak, ügyintézésre telefonon, elektronikusan (e-mailben) és postai úton van lehetőség.
Hulladékgyűjtő edényzetek leadására, átvételére és cseréjére a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatain visszavonásig nincs lehetőség.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum