2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Védelmi intézkedések a hulladékszolgáltatásban

A BMH Nonprofit Kft. a szolgáltatási területén az Ügyfelek és a munkavállalók, illetve hozzátartozóik egészségének és biztonságának megóvása érdekében, a 2021. március 4-én kihirdetett kormánydöntésekre, valamint a március 19-i hosszabbító bejelentés okán az alábbi döntéseket hozta:
A szolgáltatási területen 2021. március 28-ig a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás szünetel. Az erre az időszakra visszaigazolt lomtalanításokat az ingatlanhasználókkal egyeztetve későbbi időpontra helyezzük át.
A szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2021. március 28-ig zárva tartanak, a lakossági hulladék átvétele a hulladékudvarokban átmenetileg szünetel.
A személyes ügyfélszolgálati irodák 2021. március 28-ig zárva tartanak, ügyintézésre telefonon, elektronikusan (e-mailben) és postai úton van lehetőség.
Hulladékgyűjtő edényzetek leadására, átvételére és cseréjére a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatain visszavonásig nincs lehetőség.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek