2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Üzemi zártörő

Alig egy másodperc alatt nyitotta ki kollégái öltözőszekrényét egy tiszaújvárosi üzemben az a férfi, akivel szemben a rendőrség lopás vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Cs. Róbert 23 éves hajdúböszörményi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. december 7-én és az azt megelőző időszakban egy tiszaújvárosi üzem férfi öltözőjében legalább 100 szekrényt feltört és az esetlegesen ott talált értékeket eltulajdonította.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai az érintett cég biztonsági szolgálatának segítségével 2016. december 15-én elfogták és a rendőrségre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek