2021. 08. 1. vasárnap

Boglárka
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Ünnepi cápaporc – Tolvajt fogtak a rendőrök március 15-én

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki két üzletbe is betört Miskolcon. Egy gyógynövényszaküzletből például cápaporcot, és ginseng-készítményt is magával vitt.

Lopás bűntett elkövetésének, illetve lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 51 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2021. március 15-én 18 óra és 20 óra között betört egy miskolci fotószaküzletbe, aminek a kirakatát betörte, de nem vitt el onnan semmit. Ezután egy gyógynövényszaküzlet ablakát zúzta be, ahonnan különféle termékeket, köztük cápaporc készítményt, zöld teát, és egy laptopot vitt magával.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrsének munkatársai, a Tiszai pályaudvaron még aznap azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak rendőrségre. Az elkövető további bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum