2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Tűzoltó rendőrök

Még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a járőrök a szakácsi buszfordulóban álló menetrendszerinti járat műszerfalából felcsapó lángokat. Az Edelényi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka és járőre 2014. augusztus 15-én 13 óra 50 perckor Szakácsi településen szolgálati feladatokat hajtottak végre, amikor a buszfordulóhoz érve észlelték, hogy az ott álló, menetrendszerinti helyközi járat nyitva lévő ajtajából enyhe füst áramlik ki.

A rendőrök azonnal felvették a kapcsolatot az autóbusz helyszínen lévő vezetőjével, aki elmondta, hogy mintegy két perccel azelőtt állt be a buszváróba, amikor észlelte, hogy füstölni kezdett a műszerfal.

A járőrök a sofőrrel a busz elektronikai rendszerét lekapcsoltatták, majd a műszerfal mögül felcsapó 10-15 centiméteres lángokat a járművön található poroltóval rövid idő alatt megfékezték és eloltották.

Az ügyeleten keresztül kiértesített tűzoltók a helyszínre érve megállapították, hogy a jármű biztosítéktáblájánál lévő kábelköteg egy műszaki hiba következtében kigyulladt, ami az azonnali rendőri beavatkozás hiányában a parkoló tömegközlekedési eszköz teljes kiégését okozhatta volna.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum