2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Tragikus baleset az ÉRV-nél

Tragikus baleset történt 2014. augusztus 14-én reggel az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. (ÉRV ZRt.) egyik munkaterületén.
Több hét óta tartó ivóvíz-vezeték rekonstrukciót végzett az ÉRV ZRt. Kazincbarcikán, amelynek munkálatai során tragikus baleset történt a munkavégzés helyszínén.

A feladatok ellátása közben a munkát végző csoport vezetőjét – aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik – a munkaárok széléről leomló, nagy mennyiségű föld maga alá temette.

A helyszínen tartózkodó kollégák azonnal a balesetet szenvedett munkatársuk segítségére siettek, és kiszabadították a föld fogságából.

A helyszínre érkező mentők a sérültet, súlyos-életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba.

A kórház tájékoztatása szerint a Társaság munkatársa 2014. augusztus 15-én a késő esti órákban elhunyt.

Az ÉRV ZRt. mély megrendüléssel fogadta a hírt és együtt érezve, részvétét fejezi ki a munkavállaló családjának, és saját halottjának tekinti az elhunytat.

Kollégánk a Társaságnál eltöltött évei alatt elhivatott munkájával nagymértékben hozzájárult a fogyasztók ivóvízzel történő ellátásának biztosításához.

A Társaság ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik mindent megtettek a kolléga életmentése érdekében.

A baleset körülményeit a munkavédelmi felügyelőség szakemberei és a Társaság is vizsgálja.

ÉRV ZRt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum