2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Tragikus baleset az ÉRV-nél

Tragikus baleset történt 2014. augusztus 14-én reggel az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. (ÉRV ZRt.) egyik munkaterületén.
Több hét óta tartó ivóvíz-vezeték rekonstrukciót végzett az ÉRV ZRt. Kazincbarcikán, amelynek munkálatai során tragikus baleset történt a munkavégzés helyszínén.

A feladatok ellátása közben a munkát végző csoport vezetőjét – aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik – a munkaárok széléről leomló, nagy mennyiségű föld maga alá temette.

A helyszínen tartózkodó kollégák azonnal a balesetet szenvedett munkatársuk segítségére siettek, és kiszabadították a föld fogságából.

A helyszínre érkező mentők a sérültet, súlyos-életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba.

A kórház tájékoztatása szerint a Társaság munkatársa 2014. augusztus 15-én a késő esti órákban elhunyt.

Az ÉRV ZRt. mély megrendüléssel fogadta a hírt és együtt érezve, részvétét fejezi ki a munkavállaló családjának, és saját halottjának tekinti az elhunytat.

Kollégánk a Társaságnál eltöltött évei alatt elhivatott munkájával nagymértékben hozzájárult a fogyasztók ivóvízzel történő ellátásának biztosításához.

A Társaság ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik mindent megtettek a kolléga életmentése érdekében.

A baleset körülményeit a munkavédelmi felügyelőség szakemberei és a Társaság is vizsgálja.

ÉRV ZRt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…