2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Tömegszerencsétlenség után fél pályán megindult a forgalom

Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A rendőrség teljes útlezárást rendelt el az autópálya mindkét oldalán. A korlátozás enyhült, a baloldalon megindulhatott a forgalom.
Mint arról korábban hírt adtunk 2016. december 17-én 23 óra 15 perc körül az M3-as autópálya 133. kilométerszelvényében egy utasokat szállító busz ez idáig tisztázatlan körülmények között felborult, majd további tizenegy személygépkocsi összeütközött.

A baleset következtében három személy a helyszínen elhunyt, 11-en súlyos, és 20-an könnyű sérülést szenvedtek.

Az autópálya adott szakaszán a rendőrség teljes útlezárást rendelt el, amit a bal pálya tekintetében – azaz a Budapest felé vezető útszakaszon – 10 óra 55 perctől megindult a forgalom. A jobboldali – azaz a Budapestről Miskolc irányába tartó – pályaszakaszon továbbra is érvényben van a teljes útlezárás.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az aktuális időjárás és az adott útviszonyok fokozott figyelembe vételével vezessék járműveiket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek