2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Tömegszerencsétlenség az M3-as autópályán

Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A rendőrség és a társszervek munkatársai mindent megtesznek a baleset következményeinek mihamarabbi felszámolásában.

Mint arról korábban hírt adtunk 2016. december 17-én 23 óra 15 perc körül az M3-as autópálya 133. kilométerszelvényében egy 81 utast szállító busz ez idáig tisztázatlan körülmények között felborult, majd további tizenegy személygépkocsi összeütközött.

A baleset következtében három személy a helyszínen elhunyt, négyen súlyos, és 21-en könnyű sérülést szenvedtek. A sérülteket a debreceni, egri és miskolci kórházakba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

A rendőrség a baleset helyszínén melegedő buszokat állított fel, majd az érintetteket a MVK Zrt. közreműködősével a Miskolci Rendőrkapitányságra viszik, ahol ellátásban részesülnek.

A rendőrség folyamatosan tájékoztatja a hozzátartozókat, illetve pszichológus is a rendelkezésükre áll.

A sérültek ellátása jelenleg is folyamatban van, az autópálya adott szakaszán továbbra is érvényben van a teljes útlezárás.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az aktuális időjárás és az adott útviszonyok fokozott figyelembe vételével vezessék járműveiket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek