2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Többféle drogot foglaltak le a rendőrök

A nyomozók két férfival szemben indítottak eljárást, akiknél jelentős mennyiségű kábítószer volt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az egyik férfit őrizetbe vették. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer birtoklása bűntett és kábítószer kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Szabolcs 48 éves miskolci lakossal, valamint 47 éves szakáldi társával szemben. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 3-án a délutáni órákban Hejőbába külterületén állítottak meg egy tehergépkocsit, amelyben két férfi tartózkodott. A ruházatuk, valamint az autó átvizsgálása során a járőrök különféle kábítószergyanús anyagokat találtak.
A rendőrök mindkét férfit elfogták és előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.
Az elvégzett szakértői vizsgálatok igazolták azt a gyanút, hogy a lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek, így a nyomozók F. Szabolcsot őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek