2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Tiszta Kék – Legyél Te is rendőr!

A Magyar Rendőrség utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott, csak jelentkezni kell! A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium nyílt napot tart 2018. január 12-én.

Az érdeklődők döntését támogató nyílt napon a rendészeti szakgimnázium munkatársai többek között bemutatják az oktatási helyszíneket, emellett felvilágosítást adnak a rendőri hivatásról, továbbá az érdeklődők fizikai erőnlétének felmérésére is lesz lehetőség.

A látogatók – többek között – részt vehetnek bűn- és baleset megelőzési bemutatón, ízelítőt kaphatnak a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi-technikai tevékenységéből, megtekinthetik a szituációs-, bűnügyi-, közlekedési-, csapatszolgálati-, határrendészeti szakkabinetet, a szituációs lőteret és az iskola egyéb objektumait.

A szakemberek a felvételi jelentkezésről is részletes tájékoztatót tartanak, illetve az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a rendészeti szakgimnázium orvosa válaszol.

A nyílt további programjai között szerepel:

fegyverek és a rendőr szakmában használatos egyes eszközök bemutatása
lövészeti bemutató
csapatszolgálati bemutató
okmányismeret
ujjlenyomatvétel, rabosítás, felismerésre bemutatás
műveltségi teszt
fizikai alkalmassági vizsga ágai és végrehajtásának módjai
alaki bemutató
bűnügyi, szituációs, közlekedési, határrendészeti, csapatszolgálati, informatikai szakkabinetek bemutatása
életmentő technikák alkalmazása
konditerem és tanulói szállás megtekintése
a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bemutatkozása.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.) nyílt napjának programjai 7 óra 45 perctől kezdődnek és 13 óráig tartanak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek