2021. 08. 4. szerda

Domonkos, Dominika
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

Tetten érték a „fóliás” tolvajt

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság B. Krisztián 38 éves ózdi lakossal szemben, aki egy helyi szupermarketból 2018. október 15-én 20 óra 20 perckor eltulajdonított egy táblagépet és négy  pendriv-ot.

A Kazincbarcikai járőrök szolgálatuk teljesítése során észlelték az üzletbe érkező férfit, akivel korábban lopás elkövetése miatt intézkedtek. A rendőrök felhívták a biztonsági szolgálat munkatársainak a figyelmét, hogy kövessék le kamerával B. Krisztián áruházban történő mozgását. A tolvaj a táskájában elhelyezett alufóliával becsomagolt dobozba rejtette a műszaki cikkeket, így az áruvédelmi eszközöket alkalmatlanná tette a feladatuk ellátására.  A járőrök a férfit a helyszínen elfogták, míg a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum