2024. 08. 31. szombat

Erika, Bella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF
Térült-fordult: duplázott a kerékpártolvaj

Térült-fordult: duplázott a kerékpártolvaj

Térült-fordult: duplázott a kerékpártolvaj Egy ózdi férfi ellopott egy kerékpárt, majd visszatért a tetthelyre, hogy elvigyen egy másikat is.

A napokban egy 50 éves ózdi férfi észrevette, hogy az egyik helyi nagyáruház előtt lezáratlan kerékpárok sorakoznak egymás mellett. Miután az egyiket kiszemelte az alkalom szülte tolvaj magával is vitte az alkalmatosságot. Kisvártatva újra visszatért, hogy egy másik biciklivel is elkerekezhessen.Végül a duplából semmi lett, ugyanis az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei ellenőrzés alá vonták a férfit, aki meglepetésszerű elszámoltatásakor beismerte az általa elkövetett bűncselekményeket.

Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az elkövetővel szemben. A rendőrség az ügyet gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

a kép forrása: internet

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek