2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Téli veszély az utakon – eredményes rajzpályázat

A gyermekrajzok olyanok, akár a láthatósági mellények – megelőzhetik a baleseteket. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőző Bizottság ebben az évben is meghirdette közlekedésbiztonsági rajzpályázatát.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az elmúlt esztendökhöz igazodva 2020-ban is meghirdette gyermekrajz pályázatát: „Téli veszély az utakon – közlekedésbiztonság gyermekszemmel” címmel óvodásoknak, alsó- és felső tagozatos iskolásoknak.

A rajzpályázatra évente számos rajz érkezik a területi, illetve megyei balesetmegelőzési bizottságokhoz. Köszönjük. A műveket bírálók részéről alapvető elvárás volt, hogy sugározzon belőlük a közlekedésbiztonság fontossága, a téli közlekedés veszélyei és a balesetmegelőzés gondolata. Az így kiválasztott alkotások rangsorát a „művészi” kivitelre adott „pontszámok” döntötték el.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság minden pályázónak megköszöni a részvételt, és gratulál a tizenkét díjazottnak, akikhez a bizottság az ünnepélyes eredményhirdetés hiányában eljuttatja a nyereményeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek