2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Téli veszély az utakon – eredményes rajzpályázat

A gyermekrajzok olyanok, akár a láthatósági mellények – megelőzhetik a baleseteket. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőző Bizottság ebben az évben is meghirdette közlekedésbiztonsági rajzpályázatát.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az elmúlt esztendökhöz igazodva 2020-ban is meghirdette gyermekrajz pályázatát: „Téli veszély az utakon – közlekedésbiztonság gyermekszemmel” címmel óvodásoknak, alsó- és felső tagozatos iskolásoknak.

A rajzpályázatra évente számos rajz érkezik a területi, illetve megyei balesetmegelőzési bizottságokhoz. Köszönjük. A műveket bírálók részéről alapvető elvárás volt, hogy sugározzon belőlük a közlekedésbiztonság fontossága, a téli közlekedés veszélyei és a balesetmegelőzés gondolata. Az így kiválasztott alkotások rangsorát a „művészi” kivitelre adott „pontszámok” döntötték el.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság minden pályázónak megköszöni a részvételt, és gratulál a tizenkét díjazottnak, akikhez a bizottság az ünnepélyes eredményhirdetés hiányában eljuttatja a nyereményeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum