2023. 12. 1. péntek

Elza
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Talált késsel ment sört rabolni, őrizetbe vették

A Hernádnémetiben lévő dohányboltban támadt rá az alkalmazottra egy 26 éves helyi férfi késsel a kezében, sört követelve.

A Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy hernádnémeti férfival szemben.

A gyanúsított 2018. július 30-án 13 óra 15 perckor egy hirtelen ötlettől vezérelve, egy korábban talált késsel bement a Hernádnémetiben lévő dohányboltba. A férfi egy üdítőt kért, majd miután az eladó elfordult, hogy kiszolgálja, elővette a nála lévő kést és rátámadt a nőre, tőle sört követelve. A kétségbeesett hölgy kérte a támadót, hogy ne bántsa, majd dulakodni kezdtek és az eladónak sikerült a férfit az üzletből kitessékelnie. Az alkalmazottnak az eset kapcsán a kezén hámhorzsolásos sérülése keletkezett. A rabló elmenekült a dohányboltból, majd pár perc elteltével – hallva az érkező rendőrautók szirénáját – visszament az üzlethez és önként feladta magát.

Előállítását és gyanúsítotti kihallgatását követően a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a támadót és a nyomozók előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek